Det kan vi behandle

Vi har med succes behandlet en lang række lidelser og skavanker som :

Smertelidelser

Smerter i muskler, led, knogler og nerver. Fx.: Hovedpine, migræne, nakke- og skuldersmerter, frossen skulder, tennisalbue, golfalbue, museskader, rygsmerter, diskusprolaps, iskias, leddegigt, slidgigt i hofte, knæ og fødder, piskesmæld, carpaltunnelsyndrom (smerter i håndled), hælspore, muskelgigt, fibromyalgi, ansigtssmerter, sportsskader mv.

Allergier

Pollenallergi / høfeber, fødevareallergi, eksem. Både akutte og kroniske tilfælde.

Nerveproblemer

Depression, stress, træthed, søvnløshed, angst og uro og humørsvingninger, ansigtslammelser, lammelser generelt, føleforstyrrelser mv.

Luftvejsproblemer

Astma, bronkitis, hoste og bihulebetændelse.

Fordøjelsesproblemer

Mavesmerter, mavesår, tyktarmskatar,colitis/crohn, diarré, forstoppelse, oppustethed, appetitløshed, kvalme og opkastning mv.

Fertilitetsproblemer og urologiske lidelser

Barnløshed / fertilitet, nedsat sædkvalitet, impotens og prostatasygdomme, akupunktur under graviditet mv.

Kvindesygdomme

Overgangsalder, menstruationssmerter, uregelmæssig menstruation, underlivsbetændelse, inkontinens, udflåd og hormonelle forstyrrelser mv.

Urinvejslidelser

Ufrivillig vandladning , blærebetændelse og prostatitis mv.

Kredsløbssygdomme

Svimmelhed, hjertekramper, for højt/lavt blodtryk, hjertebanken, ødemer mv.

Høreproblemer

Tinnitus.

Øjensygdomme

Øjenforkalkning og nedsat syn, nærsynethed og langsynethed, øjentræthed, øjne med tårer,er løber, synsforstyrrelser og synsfeltsforstyrrelser.

Livsstilssygdomme

Behandling af stress samt forebyggelse af stress.

Kræftbehandling

Akupunktur kan nedsætte bivirkninger fra kemo- og strålebehandling som smerter, kvalme, træthed. Desudens styrker akupunkturen immunforsvaret og tilfører kroppen energi, således at kræftpatienters livskvalitet forbedres. Akupunktur virker som forebyggende behandling mod langvarige smerter/ lidelser efter kemoterapi og strålebehandling.

Rygeafvænning

Nedsætter lysten til tobak og fjerner tobaksabstinenserne. Vores program består af akupunkturbehandlinger. Vi indsætter nåle i kroppen og øre. Efter hver behandling kan vi placereen såkaldt ” magnetisk perle, ” i det ene øre, og instruere patienten i at presse på denne, hvilket mindsker lysten til at ryge. Selvfølgelig kan vi ikke garantere succes, men vores procent af rygere, der holder op og forbliver røgfri er ca. 90% . Mange er i stand til at dæmme op eller afslutter efter kun én behandling, men vi anbefaler som regel tre behandlinger. Kaffe og alkohol spiller en rolle i rygeafhængighed. Derfor anbefaler vi rygere at skære ned på – eller stoppe – eller briug af alkohol og kaffe, mens de droppper tobakken.

Forebyggelse af sygdom

Kinesiske læger mener, at forklaringen på, at sygdom opstår er at der er ubalance i kroppens energier. En ubalance kan opdages og behandles, inden den udvikler sig til en alvorlig belastning og sygdom for personen. Kinesisk lægevidenskab lægger meget stor vægt på forebyggende behandling. Akupunktur har en regulerende virkning på kroppen, hvilket medvirker til hurtigere at genoprette den naturlige balance mellem Yin og Yang i kroppen. I forbindelse med behandlingen hjælper Kinesisk Behandlings Center også med vejledning i, hvordan man bedst muligt bevarer sin sundhed ved at holde kroppen i balance. Du er hjertelig velkommen til at ringe til klinikken, hvis du har et symptom eller en gene eller sygdom, som ikke står på listen og få en snak om, hvorvidt akupunktur vil være gavnlig for netop dig.