3. Hvad kan akupunktur behandle?

Den nuværende position:Velkommen > Spørgsmål

Akupunktur er effektiv til behandling af de fleste lidelser. Det er især værdifuldt ved kroniske sygdomme for eksempel migræne, rygsmerter, diskusprolaps, iskias, allergier, barnløshed, ansigtslammelser, lammelser generelt, astma, mavesmerter, colitis/crohn, diarré, overgangsalder, menstruationssmerter, uregelmæssig menstruation, ufrivillig vandladning mv. Læs mere under Det kan vi behandle
Akupunktur anerkender og behandler også mange lidelser, der ikke har nogen medicinsk diagnose, men en ikke-specifik “ikke helt rigtig”-følelse, og som måske er præget af fx: træthed, sløvhed, smerter, fordøjelsesproblemer, søvnproblemer, angst, spænding, hjertebanken eller svimmelhed mv. Personer med afhængighed af rygning eller medicin kan blive hjulpet af akupunktur til at reducere afhængigheden. Ud over ovenstående er mange andre lidelser blevet behandlet med succes, og det er altid værd at spørge akupunktøren ind til et evt. problem, du måtte have.

Tilbage