6. Hvad sker der under første akupunkturbehandling?

Den nuværende position:Velkommen > Spørgsmål

Når du kommer til Kinesisk Behandlings Center første gang, vil vi spørge ind til dine nuværende og tidligere sundhedsproblemer, din livsstil og din generelle sundhed for at foretage en diagnose. Du kan fortælle om alt, hvad du føler har en effekt på dit helbred. I kinesisk medicin er det nyttigt at have så mange oplysninger som muligt for at give et billede af disharmonien. Foruden samtalen stiller vi en såkaldt kinesisk diagnose ved at inddrage bl.a. kinesisk puls- og tungediagnose, som kan fastslå den dybere årsag til helbreds- problemerne. Derudover giver metoden et helhedsindtryk af helbredstilstanden og et solidt grundlag for behandlingen. Når diagnosen er fastlagt, påbegyndes selve behandlingsforløbet. Behandlingen med nåle tager cirka 30-40 minutter, mens du ligger og slapper af.

Tilbage