Akupunktur mod Ansigtslammelse – Naturlig behandling af ansigtslammelser

Den nuværende position:Velkommen > Akupunktur mod Ansigtslammelse – Naturlig behandling af ansigtslammelser

 

Ansigtslammelse og føleforstyrrelse i ansigtet kan behandles med akupunktur. Mange af vores patienter oplever hurtig bedring.

Ring til vores klinik på Frederiksberg og hør hvad vi kan gøre for dig:

tel: 22 77 50 88

Symptomer på ansigtslammelse

Ansigtslammelse (facialisparese) er en nerverelateret lidelse som kan opstå på flere forskellige måder, herunder virusbaseret infektion, borreliabakterier, nervebetændelse, skoldkopper, blodpropper, stresspåvirkning mfl.

Symptomer på ansigtslammelse inkluderer:

Den mest udbredte form for ansigtslammelse kaldes Bells Parese, hvilken vi gennem tiderne har behandlet mange tilfælde af i klinikken.

Behandling af ansigtslammelse med akupunktur

Akupunktur søger at oprette kroppens balance også kaldet Qi ved at stimulere bestemte punkter på kroppen med nåle. Teknikken er baseret på gammel kinesisk medicinlære og er i dag den mest udbredte form for alternativ behandling. Akupunktur har vist sig at være meget effektiv på en lang række lidelser og akupunktur hos Kinesiskbehandlingscenter er derfor også tilskudsberettiget. Akupunktur er i dette tilfælde målrettet behandling af nerverne i ansigtet.

Hvor hurtigt virker akupunktur mod ansigtslammelse?

Tidshorisonten for en akupunkturbehandling af ansigtslammelse eller føleforstyrrelse varierer, men de fleste patienter oplever en mærkbar effekt inden for de første få behandlinger. Ring og forhør dig til netop din situation: tlf: 22 77 50 88

Ansigtslammelse stress

Ansigtslammelser forekommer hyppigt i forbindelse med stress og behandles ligeledes med akupunktur. Behandling af føleforstyrrelser i ansigtet som følge af stress ledsages med kostråd og livsstilsanbefalinger.

Priser på akupunktur mod ansigtslammelser

Her kan du se en oversigt over vores priser på akupunktur mod ansigtslammelser. Første behandling koster 600 kr. med rabatter på efterfølgende behandlinger.

Ring til os på telefon 22 77 50 88 og hør hvad vi kan gøre for at kurere dine ansigtslammelser.  

Du finder os i København på følgende adresse: Forhåbningsholms Alle 2, 1904 Frederiksberg C

Her kan du læse anbefalinger fra tidligere kunder vi har behandlet for ansigtslammelse