Akupunktur fertilitet

Den nuværende position:Velkommen > Akupunktur fertilitet

Oplever du vanskeligheder med at blive gravid og ønsker du og din partner at bekæmpe barnløshed?

Akupunktur har vist sig at kunne øge fertilitet og dermed gøre det nemmere for par at bekæmpe barnløshed.

Akupunktur mod infertilitet arbejder med at forberede kroppen på en graviditet på en holistisk måde. Akupunkturen er med til at regulere hormonbalancen og øger livmoderslimhindens evne til at tage imod det befrugtede æg ved ægløsning.

Samspillet med medicinsk hjælp og akupunktur giver dig de bedste forudsætninger for at øge din fertilitet.

Så kontakt os i dag og få en akupunktur fertilitetsbehandling i København

Telefon:+45 33 26 36 88

Hvad er akupunktur mod fertilitet?

Akupunktur betegnes i dag som en alternativ behandlingsform, men er næst efter massage den mest udbredte. Selvom man stadig ikke videnskabeligt kan forklare akupunkturens virkning, så er behandlingsformen på grund af sine helbredende egenskaber meget udbredt og anerkendt.

Mange hostpitaler har i dag tilknyttet akupunktører og mange jordmødre har modtaget undervisning i akupunktur fordi man har set en sammenhæng mellem akupunktur og fertilitet.

Akupunkturens formål er at oprette kroppens engergibalance også kaldet Qi. Dette opnås ved at indsætte nåle i nogle bestemte punkter baseret på gammel kinesisk lægekundskab.

Infertilitet kan forekomme, hvis du i dag har en ubalance i kroppens energibalance hvorved der opstår dårligere betingelser for at blive befrugtet. Denne balance kan genoprettes gennem akupunktur og her hos Kinesisk behandlingscenter på Frederiksberg har vi mange års erfaring med behandling af barnløshed gennem akupunktur.

Akupunktur fertilitet priser

Her på siden kan du se en oversigt over vores priser på akupunktur. Antallet af behandlinger der er nødvendige i bestræbelserne på at du bliver gravid varierer. Kontakt os derfor i dag så kan vi på den første indledende konsultation tale om det forventede behov.

6 behandlinger koster eksempelvis 2.700 kr.

Akupunktur i sammenhæng med medicinsk behandling

Gennemgår I allerede en IVF eller ICSI behandling er det helt ideelt at kombinere det med akupunktur. Reagensglasbehandling og insemination fremmer modningen af ægget, mens akupunturen går ind og øger kroppens evne til at optage ægget, dvs. hjælpe med at ægget sætter sig fast.

Mens medicinen stiller skarpt på et enkelt problem vil akupunktøren arbejde med din fertilitet på en mere holistisk måde. Her ser vi på din menstruationscyklus, giver dig anbefalinger mht. motion og ernæring og genopretter balance i kroppen.

Kort sagt får du hos Kinesisk Behandlingscenter hjælp til at blive gravid gennem akupunktur.

Kontakt os i dag

tel:+45 33 26 36 88

Se også:Anmeldelser fra alle vores kunder vi har behandlet for barnløshed