Hvem er vi

Den nuværende position:Velkommen > Hvem er vi

Du Ying

Jeg er født ind i en lægefamilie i Kina og er selv uddannet som farmaceut og kinesisk læge i Kina. Jeg har gennem mange år arbejdet på kinesiske medicinske research – og akupunkturafdelinger på Hei Long Jiang Akademiet i Kina. For mig er det naturligt at bruge akupunkturen til at få kroppen til at helbrede sig selv. Kroppen er en intelligent organisme, der med lidt hjælp udefra kan genfinde sin egen balance.

Jeg kom til Danmark i 1989, og har drevet selvstændig akupunkturklinik siden 1990. I over 30 år har jeg med stor succes behandlet tusindvis af patienter med akupunktur i hele Danmark. Jeg har stor erfaring med at behandle smertelidelser, allergier, stress, barnløshed, kvindesygdomme, urinvejslidelser, ansigtslammelser, tinnitus og mange andre sygdomme. Jeg er en af de mest erfarne akupunktører i Danmark Læs Presse omtalerne

Du Ying er medlem af Praktiserende Akupunktører og Registrerede Alternative Behandlere (RAB). Hun taler dansk og engelsk.

Gao Feng

Gao Feng er uddannet akupunktør på Peking akademiet for traditionel kinesisk medicin i Kina. Siden 1995 har Gao Feng boet i Danmark og praktiseret på Kinesisk Behandlings Center.

Wang Xiao Rong

Wang Xiao Rong er uddannet i Kina, og hun har i over 20 års klinisk erfaring. Hun er medlem af Danske Akupunktører og Registrerede Alternative Behandlere.